U weet grotendeels al wel wat uw behoeften zijn, maar kunt geen training vinden die volledig bij uw behoeftes aansluit? Dan is een training op maat de oplossing.

Flexibiliteit staat bij de Digital Intelligence Group  voorop, waardoor het mogelijk is om maatwerktrainingen samen te stellen met alleen die modules die voor u van balang zijn. De trainingen kunnen zowel in-house als op de Digital Intelligence trainings lokatie plaatsvinden. De voorbereiding, organisatie, en eventuele evaluatie achteraf kan door Digital Intelligence worden verzorgd.

Het gemak van maatwerk

Maatwerktrainingen zijn geheel op maat ontwikkelt voor de organisatie die ze aanvraagt. Dat wil zeggen: compacte trainingen, met alleen die informatie die relevant is. Maatwerktrainingen kenmerken zich door een ongekende flexibiliteit:ze kunnen gegeven worden waar en wanneer u maar wilt. Ook het aantal deelnemers laten wij aan u over: of het nu om 5 man gaat, of om 5000 man, is ons om het even.

De voorbereiding: Uw wensen voorop

Bij maatwerktrainingen bepaalt u welke kennis wordt overgebracht, en binnen welke periode dat gebeuren moet. Heeft u bij het bepalen van uw wensen behoefte aan ondersteuning, dan staan wij u graag bij. Middels korte interviews wordt een inzicht verkregen van veel voorkomende praktijksituaties, leerdoelen, en kennisbehoefte. Aan de hand daarvan maakt Digital Intelligence, in overleg met de opdrachtgever, een trainingsopzet.

De training zelf: Deelnemers staan centraal

De training zelf is het moment waarbij de deelnemers centraal staan. Door hun jarenlange ervaring en didactische vaardigheden zijn onze docenten in staat om kennis optimaal over te brengen. Digital Intelligence streeft er voortdurend naar om haar trainingen levendig en spannend te houden, zodat deelnemers het geheel als fris en boeiend ervaren. Dankzij onze ervaring en contacten in het veld zijn wij in staat om op alle cybercrime gebieden de nieuwste technieken, vaardigheden en ontwikkelingen over te brengen op een eenvoudige manier.

Meten is weten: digitaal evalueren

Om de impact van de training te meten, is het mogelijk zowel voor- als achteraf digitale evaluaties uit te voeren. De evaluaties kunnen verschillende vormen hebben:

  • Kennis evaluatie: deelnemers beantwoorden digitale vragenformulieren waarin de opgedane kennis getoetst wordt aan vooraf bepaalde eisen.
  • Trainng evaluatie: deelnemers geven middels digitale surveys aan, hoe zij de training ervaren hebben.

Voor alle vormen van evalueren geldt: de resultaten kunnen zowel geaggegreerd als persoonsgebonden worden aangeleverd.

U wilt meer weten?

Mochten wij uw interesse hebben gewekt, voor meer informatie of het plannen van een afspraak kunt bellen met: 070-4442887.